Gratis cursus gedragsverandering in trainingen

Je bent waarschijnlijk een trainer die resultaten wil bereiken. Gaaf dat je verder kijkt dan ‘een leuke trainingsbijeenkomst’!

Gedragsverandering is echter best lastig. Jouw deelnemers hebben vaak hulp nodig om het geleerde ook toe te passen in de praktijk.

Deze vraag houdt mij al jaren bezig: Hoe maak je de kans zo groot mogelijk dat deelnemers na een training gaan toepassen wat ze geleerd hebben? 

Tien antwoorden op deze vraag vind je in deze cursus. Ik heb de cursus zo geschreven dat je er meteen mee aan de slag kunt.

Als je de cursus gedragsverandering in trainingen aanvraagt, hoor je bij de groep van enkele duizenden trainers die twee keer per maand een inspirerende e-mail van Bridge2learn ontvangt. Je geeft mij door jouw aanvraag toestemming om jou aan deze groep toe te voegen.

Ik houd, net als jij, ook niet van spam en daarom probeer ik nuttige informatie te sturen. Zodra je dat niet meer wilt, kun je jezelf met één klik weer afmelden. Iedere nieuwsbrief bevat een ‘unsubscribe’ link.

Hartelijke groet,

Arie Speksnijder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om de gratis cursus te ontvangen

Vul je voornaam en e-mailadres in. Je krijgt dan meteen een e-mail met een downloadlink voor de cursus.

Let op: staat jouw e-mailadres al op de nieuwsbrieflijst van Bridge2learn? Dan kun je deze cursus alleen aanvragen als je een andere e-mailadres gebruikt.