Weet jij hoe gedragsverandering in trainingen werkt?

Je bent waarschijnlijk een trainer die resultaten wil bereiken. Gaaf dat je verder kijkt dan ‘een leuke trainingsbijeenkomst’!

Gedragsverandering is echter best lastig. Jouw deelnemers hebben vaak hulp nodig om het geleerde ook toe te passen in de praktijk.

Deze vraag houdt mij al jaren bezig: Hoe maak je de kans zo groot mogelijk dat deelnemers na een training gaan toepassen wat ze geleerd hebben? 

Tien antwoorden op deze vraag vind je in dit e-book. Ik heb de tips zo geschreven dat je er meteen mee aan de slag kunt.

Als je de tips voor gedragsverandering in trainingen aanvraagt, hoor je bij de groep van enkele duizenden trainers die wekelijks een inspirerende e-mail van Bridge2learn ontvangt. Je geeft mij door jouw aanvraag toestemming om jou aan deze groep toe te voegen.

Ik houd, net als jij, ook niet van spam en daarom stuur ik je inspirerende e-mails die je laten lachen en laten nadenken over het trainersvak. Zodra je dat niet meer wilt, kun je jezelf met één klik weer afmelden. Iedere e-mail bevat een ‘unsubscribe’ link.

Hartelijke groet,

Arie Speksnijder

Ontvang de gratis cursus meteen!

Vul je voornaam en e-mailadres in. Je krijgt dan meteen een e-mail met een downloadlink voor de cursus. (pdf)