Incompany Trainingsaanbod

Onze trainingen voor trainers en docenten kunnen ook in uw organisatie uitgevoerd worden.

Op deze pagina vindt u een aantal trainingen die we regelmatig incompany aanbieden. Dit geeft een eerste indruk van de mogelijkheden die we vervolgens weer verder af kunnen stemmen op uw wensen.

Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier dat u kunt gebruiken als u met Arie Speksnijder wilt overleggen over de trainingen die u aan uw trainers of docenten wilt aanbieden.

De prijzen op deze pagina zijn vrijgesteld van btw vanwege onze instellingsregistratie bij het CRKBO. De prijzen zijn slechts een indicatie. De uiteindelijke prijs staat in de offerte en is van meerdere factoren afhankelijk, onder andere van de hoeveelheid individuele begeleiding die geboden wordt.

Voor alle trainingen gelden onze garanties die u op deze pagina kunt lezen.

Incompany training Bridge2learn

Complete Trainersopleiding

Dagdelen training: 17-19, verspreid over ongeveer 6 maanden

Doelgroep: iedereen die regelmatig trainingen geeft of trainer van beroep wil worden

Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers

Prijsindicatie incompany uitvoering: + € 25.000 voor de standaardvariant, + €20.000 voor de basisvariant zonder persoonlijke coaching en examen.

Beschrijving: De meest uitgebreide trainersopleiding van Bridge2learn. De standaardvariant is door de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) erkend als opleiding tot professioneel trainer. Meer informatie over deze opleiding en over de varianten vindt u op de pagina van de open opleiding.

De Traniningsachtbaan

Train-de-trainercursus

Dagdelen training: 10, verspreid over ongeveer 4 maanden

Doelgroep: Mensen voor wie trainen het tweede beroep is naast hun eerste beroep als inhoudelijk deskundige. Het is van belang dat de inhoud van de te geven trainingen voor deze deelnemers al ongeveer bekend is.

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers

Prijsindicatie: € 13.000 – € 15.500

Beschrijving: In deze train-de-trainer leren de deelnemers trainingen ontwerpen en uitvoeren met De Trainingsachtbaan. Tenminste twee dagdelen worden online uitgevoerd. Aan het einde van deze cursus hebben de deelnemers zelf een trainingsonderdeel ontworpen, hebben ze de belangrijkste trainersvaardigheden geoefend en een complete minitraining voor de groep uitgevoerd. De vaardigheden die, naast het ontwerpen van trainingen, aan bod komen in deze train-de-trainer zijn:

  • Motiverend introduceren van een onderwerp
  • Boeiend, interactief en duidelijk uitleggen
  • Groepsgesprekken begeleiden
  • Weerstand opvangen
  • Rollenspellen/oefeningen begeleiden (afhankelijk van het soort trainingen dat de deelnemers geven)

Een individuele proeve van bekwaamheid (praktijkexamen) behoort tot de mogelijkheden.

Verkorte train-de-trainer

Dagdelen training: 6, verspreid over ongeveer 2 maanden

Doelgroep: Deskundigen die af en toe een training geven. Het is van belang dat de inhoud van de te geven trainingen voor deze deelnemers al ongeveer bekend is.

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers

Prijsindicatie: € 7.900

Beschrijving: Deze verkorte train-de-trainer bestaat uit twee onlinedagdelen training in het ontwerpen van een training m.b.v. De Trainingsachtbaan, gevolgd door één dag voor het oefenen van uitvoeringsvaardigheden en één dag waarop alles samenkomt en iedere trainer een minitraining voor de groep uitvoert. Op de dag ‘uitvoeringsvaardigheden’ kunnen enkele vaardigheden geoefend worden. Bijvoorbeeld: weerstand opvangen, duidelijk en interactief uitleggen of groepsgesprekken begeleiden.

Optioneel: Twee extra dagdelen ‘online trainen‘ tegen een meerprijs van € 2.400. Eén dagdeel waarin de deelnemers kennismaken met onlinetechnieken, onlinewerkvormen en onlinetools. Eén dagdeel waarin ze zelf hiermee experimenteren onder begeleiding van een ervaren trainer. Inclusief de ‘Praktijkgids Online Trainen’ voor iedere deelnemer.

Mini train-de-trainer

Dagdelen training: 4, verspreid over drie bijeenkomsten in één maand

Doelgroep: Deskundigen die slechts af en toe een training geven, met De Trainingsachtbaan willen leren werken en geen oefening nodig hebben in het ‘voor de groep’ staan. Het is van belang dat de inhoud van de te geven trainingen voor deze deelnemers al ongeveer bekend is. NB: deelnemers die het spannend vinden om voor de groep te staan en/of daar weinig ervaring mee hebben, kunnen beter de verkorte train-de-trainer volgen.

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers

Prijsindicatie: € 5.400

Beschrijving: Deze mini-train-de-trainer bestaat uit twee onlinedagdelen training in het ontwerpen van een training m.b.v. De Trainingsachtbaan, gevolgd door één dag op locatie waarop iedere trainer een minitraining voor de groep uitvoert. Het enige verschil met de verkorte train-de-trainer is dat de dag oefenen met uitvoeringsvaardigheden ontbreekt.

Optioneel: Twee extra dagdelen ‘online trainen‘. Eén dagdeel waarin de deelnemers kennismaken met onlinetechnieken, onlinewerkvormen en onlinetools. Eén dagdeel waarin ze zelf hiermee experimenteren onder begeleiding van een ervaren trainer. Meerprijs: € 2.500.

Workshops

Doelgericht ontwerpen: e-learning + online workshop

Bij deze onlineworkshop van 3 uur hoort een e-learning die de deelnemers vooraf zelfstandig doorlopen. Ze doen onderzoek en ontwerpen voor hun eigen training doelen op drie niveaus. Daarmee ligt het fundament klaar voor het verdere ontwerp van de training. Maximaal 12 deelnemers.

Zie deze pagina voor meer informatie.

Prijsindicatie: € 1.500 voor de workshop + € 79 per deelnemer. Inclusief de e-learning en het boek De Trainingsachtbaan.

Workshop Online Werkvormen (WOW)

In deze onlineworkshop van 2,5 uur ervaren de deelnemers allerlei tools en werkvormen die van onlinebijeenkomsten een echte training kunnen maken. Dit is een inspiratieworkshop waarin de deelnemers zelf niet oefenen. Na afloop krijgen de deelnemers twee digitale boeken met praktische tips en online werkvormen. Maximaal 24 deelnemers.

Zie deze pagina voor meer informatie.

Prijsindicatie: € 1.300 voor de workshop. Inclusief twee digitale naslagwerken.

Kennismakingsworkshop Trainingsachtbaan

In deze onlineworkshop van 2 uur maken de deelnemers kennis met De Trainingsachtbaan. Ze ervaren de verschillende onderdelen van dit model en verlaten de workshop met concrete ideeën om hun eigen trainingen te verbeteren. Deze workshop kan tevens ingezet worden als werving voor een meer uitgebreide train-de-trainercursus/opleiding. Maximaal 24 deelnemers.

Zie deze pagina voor meer informatie.

Prijsindicatie:  € 800 + € 25 per deelnemer. Inclusief het boek De Trainingsachtbaan

Thematrainingen

Wij kunnen voor trainers ook thematrainingen op maat verzorgen. De omvang van die trainingen hangt af van de doelgroep die de training volgt (onder andere hun mate van ervaring) en van het onderwerp dat we trainen.

Complexe gespreksvaardigheden, zoals ‘omgaan met weerstand’ of ‘interactie begeleiden’, bieden wij alleen aan als er minstens twee trainingsbijeenkomsten gepland worden.

Contact

Hebt u interesse in één van onze incompany trainingen voor trainers? U kunt contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen. U krijgt een snelle reactie per e-mail van Arie Speksnijder.