Gediplomeerde trainers Bridge2learn

Op deze pagina staan gediplomeerde trainers vanaf 2021 die gekozen hebben voor een vermelding op deze pagina.

Deze trainers hebben het NOBTRA erkende diploma ‘Professioneel Trainer’ behaald. Zij kunnen trainingen ontwerpen en uitvoeren met behulp van De Trainingsachtbaan en ze werken voortdurend aan de ontwikkeling hun eigen kennis en vaardigheden. Ze hebben dit aangetoond d.m.v. een portfolio en een trainingsexamen.

De trainers staan op alfabetische volgorde van achternaam.

Annelies Aarts – Mentor en trainer voor ondernemers in Beauty | Examenjaar: 2021

Expertise: van persoonlijke ontwikkeling naar zakelijke groei

Na dertig jaar ondernemerservaring in de Beauty Branche is voor mij een volgende logische stap om mijn geleerde lessen in te zetten om collega Beauty ondernemers te laten groeien naar meer succes en geluk. Mijn zakelijk succes verliep inherent aan mijn persoonlijke groei, en dit is waar ik anderen mee in hun kracht wil zetten. Ik merkte dat inspireren nog geen gedragsverandering opleverde en besloot dat de opleiding tot trainer van Arie mij de handvatten zou kunnen bieden om de beste online en offline trainingen te ontwerpen die geheel passen en een enorme meerwaarde bieden. Je kunt de beste zijn in je vakgebied, toch is niet WAT maar HOE je het doet bepalend voor je succes en geluk.

Contactgegevens: info@anneliesacademy.nl | 06-21440816 Website: Annelies Academy LinkedIn: Annelies Aarts

Bertina van Dolder – leefstijltrainer bij Het Leefstijlburo | Examenjaar: 2021

Expertise: Gezonde leefstijl en gedragsverandering

Ik zie gezondheid als een geschenk. Tegelijkertijd ben ik overtuigd van de kracht van een gezonde leefstijl. Mijn drive is dat mensen gezonder leven zodat zij die kracht ervaren. Ik heb alles over leefstijl geleerd van prof. dr. Ingrid Steenhuis. Arie Speksnijder leerde mij alles én meer over het vak trainen. Met deze kennis en vaardigheden, aangevuld met mijn jarenlange werkervaring, begeleid ik mensen stapsgewijs om blijvend gezonder te leven. Dit doe ik door leefstijltrainingen, groepsprogramma’s of 1-op-1 coachtrajecten. Voor mij zijn er in een training drie dingen belangrijk: nut, eenvoud en actie. Zodat je experimenteert met wat voor jou werkt en je bereikt wat je waardevol en belangrijk vindt.

Contactgegevens: bertina@hetleefstijlburo.nl | 06 1415 5906 Website: Het Leefstijlburo LinkedIn: Bertina van Dolder

Marco Heijstek – trainer en coach | Examenjaar: 2021

Expertise: leiderschap, verkoopvaardigheden

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam als leidinggevende bij diverse bedrijven. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het stimuleren en motiveren van mensen en dat is dan ook mijn grootste passie. In de afgelopen jaren groeide mijn team naar ongeveer dertig personen met verschillende subafdelingen en dit vergde een andere aanpak. De organisatie staat goed maar meer samenhang tussen de groepen was een must. Dat heb ik op verschillende manieren voor elkaar gekregen, vooral door mensen echt contact te laten maken en samen aan de slag te laten gaan. Toen ik de gelegenheid kreeg om ook trainingen voor de gehele organisatie te gaan doen heb ik de train-de-trainersopleiding doorlopen van Arie. Nu schrijf ik mijn eigen trainingen en begeleid ik enkele groepen op het gebied van omgaan met weerstand, verkooptrainingen en face-to-face gesprekken.

Contactgegevens: marcoheijstek@kpnmail.nl | 06-13841914 LinkedIn: Marco Heijstek

Gerard IJdo – trainer en senior EMVI-specialist | Examenjaar: 2021

Expertise: Aanbestedingen schrijven

Ik gebruik mijn expertise op het gebied van tenders (EMVI) in mijn praktijkgerichte trainingen. Hoe schrijf ik SMART? Hoe overtuig ik de lezer? Maar ook de do’s & don’ts en tips & tricks. Alle aspecten die een EMVI-plan beter maken, oefenen we stapsgewijs. Zodat jij er echt beter van wordt en zelfstandig plannen kunt schrijven. Dat is mijn drijfveer.

Contactgegevens: gerard.ijdo@conquest.nl | 06 1648 5344 Website: Conquest LinkedIn: Gerard IJdo

Tom Klijberg – Training & Development Manager bij Astellas | Examenjaar: 2022

Expertise: ontwikkelen van lesmateriaal

Van niks iets maken. Creativiteit is mijn kracht.

Contactgegevens: tom_klijberg@hotmail.com | 06-46267492 LinkedIn: Tom Klijberg

Inge de Jager – trainer en coach bij 4xIK | Examenjaar: 2022

Expertise: Verbinding, verandering en vernieuwing

Ik geloof in: ‘Alles wat je aandacht geeft groeit’. Elkaar echt zien, met oprechte interesse, vanuit vertrouwen, zodat er een verbinding ontstaat waardoor je je gedragen voelt. In relatie met de ander bewegen richting het goede. Met ruim 20 jaar ervaring in de publieke gezondheidszorg werk ik zowel met groepen als individuen op thema’s als: positieve gezondheid, suïcidepreventie en weerbaarheid. In samenwerking ontwerp ik trainingen en zet ik mijzelf in voor Train de Trainer. Altijd welkom voor een ontmoeting!

Contactgegevens: inge@4xIK.nl | 06 10056749  Website: www.4xIK.nl LinkedIn: Inge de Jager

Boaz Lugten – presentatietrainer en sprekerscoach | Examenjaar: 2022

Expertise: helder, beeldend en ontspannen presenteren

Presenteren doe je de hele dag. Zodra je de deur uitstapt presenteer je jezelf aan de wereld, op je werk, bij je vrienden of op de voetbalclub. Dat gaat over het algemeen aardig soepel. MAAR dan moet je een presentatie geven. Aan je collega’s, aan klanten of misschien wel op een groot podium. Dat is andere koek. In mijn trainingen leer je hoe je helder, beeldend en ontspannen presenteert, ook online. Ook leer je hoe echt verbinding maakt me je publiek. Hiervoor heb ik het BINK-model ontwikkeld. BINK staat voor: Beeldend, Interactief, Natuurlijk en Kernachtig presenteren. Het BINK-model is geen doel op zich, maar een middel om jouw te helpen ontspannen te presenteren met een heldere kernboodschap en een beeldend verhaal.

Contactgegevens: boaz@instrength.nl | 06 42744309 Website: Instrength  LinkedIn: Boaz Lugten

Suzanne Nieuwenhuijs – trainer en coach bij Werkgelukt | Examenjaar: 2021

Expertise: Persoonlijk leiderschap en HSP op de werkvloer

Zelf de regie pakken en je eigen werkgeluk vergroten; het kan! Als jurist die Chief Happiness Officer werd ben ik daar het levende bewijs van! Sindsdien is het mijn missie om het werkgeluk binnen organisaties te vergroten en hoogsensitieve professionals op de werkvloer te laten floreren. Dit doe ik via interactieve workshops en trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, werkgeluk/werkdruk en HSP op de werkvloer, aangevuld met individuele coachingsessies. Mijn strategisch inzicht, actiegerichtheid en (organisatie)sensitiviteit zijn mijn kracht. Hiermee nodig ik uit tot openheid, reflectie en pro-activiteit.

Contactgegevens: info@werkgelukt.com | 06 16080804 Website: Werkgelukt LinkedIn: Suzanne Nieuwenhuijs 

Aleid Overbeek – trainer comfortabel profileren | Examenjaar: 2022

Expertise: comfortabel profileren voor ondernemers

Ik train zzp’ers en ondernemende medewerkers die worstelen met hun zichtbaarheid om zich op een comfortabele manier te profileren, zodat zij meer rendement ontvangen uit hun netwerk. In de afgelopen 16 jaar heb ik met cursisten gewerkt aan thema’s op het gebied van zichtbaarheid, (gestructureerd) netwerken, jezelf presenteren, uitbouwen van je netwerk en pitchen in 10 seconden. Je comfortabel voelen in het aangaan van gesprekken, verbinding maken bij (netwerk) bijeenkomsten en goed voorbereid en met kleur uit de verf komen vind ik daarbij waardevol. Zichtbaar zijn op een authentieke manier zodat je een vertrouwensrelatie opbouwt met je netwetwerk!

Contactgegevens:info@koraalcoaching.nl | 06-14324488 Website: Koraalcoaching LinkedIn: Aleid Overbeek