Gediplomeerde trainers Bridge2learn

Op deze pagina staat een korte profielschets van de trainers die het NOBTRA-erkende diploma Professioneel Trainer bij Bridge2learn hebben behaald. Dit zijn trainers die trainingen kunnen ontwerpen en uitvoeren met behulp van De Trainingsachtbaan en ze werken voortdurend aan de ontwikkeling hun eigen kennis en vaardigheden. Ze hebben dit aangetoond d.m.v. een portfolio en een trainingsexamen.

De trainers staan op alfabetische volgorde van achternaam.

De trainersopleiding van Bridge2learn is sinds januari 2021 door de NOBTRA erkend. Op deze pagina staan alleen deelnemers die na januari 2021 de opleiding volgden, examen hebben gedaan (dat is namelijk optioneel) en die een vermelding op deze pagina willen.

Annelies Aarts – Mentor en trainer voor ondernemers in Beauty | Examenjaar: 2021

Expertise: van persoonlijke ontwikkeling naar zakelijke groei

Na dertig jaar ondernemerservaring in de Beauty Branche is voor mij een volgende logische stap om mijn geleerde lessen in te zetten om collega Beauty ondernemers te laten groeien naar meer succes en geluk. Mijn zakelijk succes verliep inherent aan mijn persoonlijke groei, en dit is waar ik anderen mee in hun kracht wil zetten. Ik merkte dat inspireren nog geen gedragsverandering opleverde en besloot dat de opleiding tot trainer van Arie mij de handvatten zou kunnen bieden om de beste online en offline trainingen te ontwerpen die geheel passen en een enorme meerwaarde bieden. Je kunt de beste zijn in je vakgebied, toch is niet WAT maar HOE je het doet bepalend voor je succes en geluk.

Contactgegevens: info@anneliesacademy.nl | 06-21440816 Website: Annelies Academy LinkedIn: Annelies Aarts

Bertina van Dolder – leefstijltrainer bij Het Leefstijlburo | Examenjaar: 2021

Expertise: Gezonde leefstijl en gedragsverandering

Ik zie gezondheid als een geschenk. Tegelijkertijd ben ik overtuigd van de kracht van een gezonde leefstijl. Mijn drive is dat mensen gezonder leven zodat zij die kracht ervaren. Ik heb alles over leefstijl geleerd van prof. dr. Ingrid Steenhuis. Arie Speksnijder leerde mij alles én meer over het vak trainen. Met deze kennis en vaardigheden, aangevuld met mijn jarenlange werkervaring, begeleid ik mensen stapsgewijs om blijvend gezonder te leven. Dit doe ik door leefstijltrainingen, groepsprogramma’s of 1-op-1 coachtrajecten. Voor mij zijn er in een training drie dingen belangrijk: nut, eenvoud en actie. Zodat je experimenteert met wat voor jou werkt en je bereikt wat je waardevol en belangrijk vindt.

Contactgegevens: bertina@hetleefstijlburo.nl | 06 1415 5906 Website: Het Leefstijlburo LinkedIn: Bertina van Dolder

Marco Heijstek – trainer en coach | Examenjaar: 2021

Expertise: leiderschap, verkoopvaardigheden

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam als leidinggevende bij diverse bedrijven. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het stimuleren en motiveren van mensen en dat is dan ook mijn grootste passie. In de afgelopen jaren groeide mijn team naar ongeveer dertig personen met verschillende subafdelingen en dit vergde een andere aanpak. De organisatie staat goed maar meer samenhang tussen de groepen was een must. Dat heb ik op verschillende manieren voor elkaar gekregen, vooral door mensen echt contact te laten maken en samen aan de slag te laten gaan. Toen ik de gelegenheid kreeg om ook trainingen voor de gehele organisatie te gaan doen heb ik de train-de-trainersopleiding doorlopen van Arie. Nu schrijf ik mijn eigen trainingen en begeleid ik enkele groepen op het gebied van omgaan met weerstand, verkooptrainingen en face-to-face gesprekken.

Contactgegevens: marcoheijstek@kpnmail.nl | 06-13841914 LinkedIn: Marco Heijstek

Gerard IJdo – trainer en senior EMVI-specialist | Examenjaar: 2021

Expertise: Aanbestedingen schrijven

Ik gebruik mijn expertise op het gebied van tenders (EMVI) in mijn praktijkgerichte trainingen. Hoe schrijf ik SMART? Hoe overtuig ik de lezer? Maar ook de do’s & don’ts en tips & tricks. Alle aspecten die een EMVI-plan beter maken, oefenen we stapsgewijs. Zodat jij er echt beter van wordt en zelfstandig plannen kunt schrijven. Dat is mijn drijfveer.

Contactgegevens: gerard.ijdo@conquest.nl | 06 1648 5344 Website: Conquest LinkedIn: Gerard IJdo

Inge de Jager – trainer en coach bij 4xIK | Examenjaar: 2022

Expertise: Verbinding, verandering en vernieuwing

Ik geloof in: ‘Alles wat je aandacht geeft groeit’. Elkaar echt zien, met oprechte interesse, vanuit vertrouwen, zodat er een verbinding ontstaat waardoor je je gedragen voelt. In relatie met de ander bewegen richting het goede. Met ruim 20 jaar ervaring in de publieke gezondheidszorg werk ik zowel met groepen als individuen op thema’s als: positieve gezondheid, suïcidepreventie en weerbaarheid. In samenwerking ontwerp ik trainingen en zet ik mijzelf in voor Train de Trainer. Altijd welkom voor een ontmoeting!

Contactgegevens: inge@4xIK.nl | 06 10056749  Website: www.4xIK.nl LinkedIn: Inge de Jager

Suzanne Nieuwenhuijs – trainer en coach bij Werkgelukt | Examenjaar: 2021

Expertise: Persoonlijk leiderschap en HSP op de werkvloer

Zelf de regie pakken en je eigen werkgeluk vergroten; het kan! Als jurist die Chief Happiness Officer werd ben ik daar het levende bewijs van! Sindsdien is het mijn missie om het werkgeluk binnen organisaties te vergroten en hoogsensitieve professionals op de werkvloer te laten floreren. Dit doe ik via interactieve workshops en trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, werkgeluk/werkdruk en HSP op de werkvloer, aangevuld met individuele coachingsessies. Mijn strategisch inzicht, actiegerichtheid en (organisatie)sensitiviteit zijn mijn kracht. Hiermee nodig ik uit tot openheid, reflectie en pro-activiteit.

Contactgegevens: info@werkgelukt.com | 06 16080804 Website: Werkgelukt LinkedIn: Suzanne Nieuwenhuijs